Om oss på leasa bil privat

Här beskriver vi vilka vi är bakom sajten

Här beskriver vi vilka vi är bakom sajten

OM OSS PÅ LEASA BIL PRIVAT

Vi är två stycken entusiaster som idag valt att leasa bil privat och därför vill dela med oss av våra erfarenheter och tips till övriga som är intresserade över att leasa bil privat helt enkelt.

Mathias bor i Stockholm och är egentligen inte intresserad av bilar, han vill ha en enklare vardag. För drygt 8 år sedan så gick hans bil sönder och fick tipset om att åka till Volkswagen i Täby för att kolla på en ny bil av en god vän. Säljaren som han träffade där frågade Mathias om vad som var viktigt i hans val av bil. Svaret blev enkelt, bekymmersfritt bilägande. Säljaren presenterade ett upplägg där han inte behövde lägga in någon kontantinsats, inte riskera andrahandsvärdet och servicen ingick. Detta var nästan för bra för att vara sant tänkte Mathias och gick hem för att fråga en vän om detta, privatleasing hade kompisen aldrig hört. Sedan den dagen så har Mathias varit en stolt ambassadör för privatleasing och är inne på sin tredje leasade bil. Om du har frågor till Mathias så kan du maila på mathias@leasabilprivat.nu.

Jonas bor i Norrköping och är en gammal bilmekaniker som gått en annan väg i livet efter 16 år i branschen. Idag jobbar Jonas som målare och har som mål att starta ett eget företag inom ett par år. Samma dag som han slutade som bilmekaniker så valde Jonas att leasa bil privat eftersom han sa till sig själv att han aldrig mer skall meka med bilar. Det är ungefär 3 år sedan och snart är det dags för Jonas att byta sin privatleasing mot en ny vilket han ser fram emot. Vill ni komma i kontakt med Jonas så kan du maila till mathias@leasabilprivat.nu så får ni kontakt även med honom den vägen.