Privatleasing Stockholm

Privatleasing stockholm

Denna bilden är tagen från Stockholm och visar en person som privatleasar en bil i Stockholm

Ser du var denna bild är tagen ifrån? Det kanske inte är så konstigt att privatleasing stockholm är störst i Sverige eftersom att det är den största staden. Dock så är det inte det största distriktet, då vinner faktiskt Västra Götaland med ett par procent om man ser på totalen.

Vilken bil passar att teckna på privatleasing Stockholm? Många sitter i köer och har svårt att ta sig fram när de pendlar till jobbet fram och tillbaka. Ett tips är att kolla på en automatväxlad bil och inte en manuell eftersom att det är enklare att hålla en mjukare körning på en automatväxlad bil. En nyhet som har kommit nu är en automatisk farthållare som håller koll på om du kommer för nära en bilist när du åker i kö. Vissa märken kallar denna funktion för adaptiv farthållare och har räddat många småkrockar som lätt uppstår när man pendlar på i morgon rushen och råkar kolla ner på mobilen. De mest populära bilarna att privatleasa är nästan i linje med de bilarna som är mest köpta också, det skiljer sig dock lite grann.

Att privatleasa en bil i Stockholm i stället för att köpa gör att du oftast kommer ner i kostnad, det beror dock på lite hur man ser på det. Nummer ett, du slipper ta ett lån för att finansiera bilen och du behöver heller inte lägga in en kontantinsats som ett billån kräver. Nummer två är att om du väljer att kolla erbjudanden hos bilfirmor i Stockholm så lär du hitta ett riktigt fynd eftersom att konkurrensen är störst här. Matthias som driver denna site har en Hyundai på privatleasing och bor på Lilla Essingen.

Har ni frågor så får ni gärna skriva till mig på mathias@leasabilprivat.nu