Hur väljer jag billigaste privatleasing?

Vilken bil ska man välja?

Vilken bil ska man välja för att få den billigaste privatleasing?

 

Frågorna hur man väljer den bästa och billigaste privatleasing är många. En sak som är klar som vi redan har skrivit om i tidigare inlägg är att privatleasing växer så det knakar. Det är till och med så att mer kunder privatleasar idag än som köper dvs privatleasing är det nya bilägandet.

Det finns många olika varianter på hur man kan tänka och hur man får tag i den bästa och billigaste privatleasing. Här listar vi några förslag:

Nummer 1:
Åk runt till olika bilfirmor och ta kontakt med säljare där som får förklara aktuella erbjudanden som finns just nu. Fördelen här är att du kan lätt provköra de bilarna som du är intresserad av på ett snabbt och enkelt sätt.

Nummer 2:
Besök varje enskild hemsida för att se vad som finns att tillgå just nu. Har du en stor skärm så kan du lägga fönstren bredvid varandra och multisöka. Det som kan vara lite svårt att förstå att få en enkel och tydlig bild över vad som ingår och inte ingår.

Nummer 3:
I och med att privatleasingen har ökat så mycket så har också sajter som jämför privatleasing uppstått. Vi har testat några olika sajter men har kommit fram till att den som vi gillar och använder är Biloffert och varför vi gör det är att de har haft en bra support funktion och rådgivning. Det är ungefär samma tanke som vi har haft med våran sida.

Nummer 4:
Skriv på Facebook och fråga kompisar om privatleasing. Oftast så har man alltid någon i sin närhet som har privatleasing och som gärna vill dela med sig av sina erfarenheter. Mathias och Jonas känner varandra innan så det var Jonas som la ut en blänkare på Facebook om det var någon i hans närhet som privatleasade och då svarade självklart Mathias och tog även med honom på detta projektet leasa bil privat